25. března

Znavená životem (případ Carcinosin)

Domů » Homeopatické články » Znavená životem (případ Carcinosin) Kategorie: Homeopatie, Případy z praxe, TCM

V únoru mě požádala o pomoc dáma na prahu šedesátky. Od smrti manžela měla pocit, že svět potemněl, že má na sobě deku a nedokáže se posunout dál. Neviděla světlo na konci tunelu.  Byla apatická, neměla potřebu starat se o sebe ani o domácnost.

Celý život narážela na lidi, kteří ji šikanovali. Neustále jí dával někdo za uši a ona se nedokázala bránit. Nevěřila si, měla obrovský strach ze selhání a od maminky zažitý vzorec „co tomu řeknou lidi“. Dlouhodobě pociťovala obavu, že něco nezvládne, že všechno dopadne špatně. Pokud se něco nezdařilo, výčitky směřovaly vždy k ní samotné.


Už během povídání mi bylo vcelku jasné, jaké homeopatikum odpovídá nejpřesněji. Pro jistotu jsem si ale ještě symptomy zrepertorizovala.

 

 

 

 

 

 

 

 

Carcinosin byl jasná volba. Je to lék, který dávám asi nejčastěji. A je naprosto fascinující, jak na něj lidé reagují.

Esence tohoto léku je nedostatek sebevědomí se slabou obrannou. Jde o přehnaně zodpovědné jedince, s nadměrným smyslem pro povinnost, neschopné cokoliv odmítnout a se sebedůvěrou na bodu mrazu.

Klientce jsem pro vyčerpání a zimomřivost doporučila podpořit tělo i houbou  Cordyceps.

Asi měsíc po našem setkání mi přišel tento e-mail:

Dobrý večer paní Janičko,

chci Vám jen napsat pár slov…

Moc mi pomáhá Vámi nastavená „léčba“ a začnu v tomto týdnu s druhou pilulkou. Víte, cítím, že se mi vrací život, jinak to popsat neumím… jsem nesmírně vděčná, že jsem se k Vám dostala a Vy jste mi podala ruku, na to se nezapomíná. Myslím, že to bylo za pět minut dvanáct, zpětně si teď uvědomuji, že moje životní energie byla skoro nula a teď se mi navrací, je mi o dost lépe. Jste úžasná žena a děkuji nestačí. Moc si Vaší pomoci vážím.

Mám potřebu toto dnes napsat a zase se ozvu.

Krásný večer.

S úctou

xx

 

Už jsem to psala mockrát, tak se budu opakovat. Přesně tohle je ten důvod, proč mě neskutečně baví má práce. Má totiž smysl.

 

 

💡 Články na tomto webu mají informační a vzdělávací charakter, nenahrazují odbornou lékařskou péči.


Jana Ungrová
Jana Ungrová

Homeopatie pro mne není jen efektivní metoda, kterou lze pomoci při nejrůznějších obtížích, ale i životní filosofie a přístup ke světu, který upřednostňuje svobodnou vůli a vlastní zodpovědnost každého z nás.



Komentáře

Napsat komentář: